رئیس شورای اسلامی شهر قم پروژههای نیمهتمام را از پروژههای مسئلهدار دارای طرح در دستگاه قضا تفکیک کرد و گفت: پروژههای نیمهتمام در حوزه اختیارات شهرداری بوده که تلاش میکند در بازه زمانی مشخص به پایان برساند، اما پروژههای مسئلهدار در اختیار نهادهای دیگر بوده و انتظار همکاری بیشتری از آنها داریم.
رییس شورای اسلامی شهر قم در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری طرحهای نیمهتمام را از پروژههای مسئلهدار دارای طرح در دستگاه قضا تفکیک کرد و گفت: پروژههای نیمهتمام در حوزه اختیارات شهرداری بوده که تلاش میکند در بازه زمانی مشخص به پایان برساند، اما پروژههای مسئلهدار در اختیار نهادهای دیگر بوده و انتظار همکاری بیشتری از آنها داریم.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل طرح های شاخص این استان تنها با ورود سرمایهگذاران بخش خصوصی امکانپذیر بوده و باید با نگاه اعتماد به بخش خصوصی، با سرمایهگذاران تعامل کنیم.
رئیس کمیته توزیع عادلانه خدمات و امکانات شورای شهر قم از اختصاص ۹۰ میلیارد ریال برای احداث بوستان بانوان در منطقه دو شهرداری قم در بودجه سال ۱۴۰۱ خبر داد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: سال ۱۳۹۳ به ازای هر شهروند قمی ۱۳.۵ متر مربع فضای سبز داشتیم اما در سال ۱۴۰۰ این آمار به ۲۰.۵ متر مربع رسیده است و قم در حوزه فضای سبز از شهرهای برتر کشور است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: در مجموع ۴ هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان درآمد برای مجموعه مدیریت شهری که منطبق با واقع است در بودجه سال آینده پیش بینی شده است.
شهردار قم از ارسال بودجه 47 هزار میلیارد ریالی شهرداری قم برای سال آینده به شورای اسلامی شهر خبر داد و گفت: هزینههای جاری سال آینده مبلغ ۱۱ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال است که از این مبلغ بیش از ۵ هزار میلیارد ریال هزینه نگهداری شهر در بخشهای خدمات شهری، رفتوروب، جمعآوری پسماند و تخلفات شهری خواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه مدافعان حفظ بافتهای تاریخی حاضر به سکونت در این محدوده نیستند، اضافه کرد: باید برای افزایش ظرفیت مسکن به دنبال نگاههای تخصصی و منطبق با واقع باشیم.
اعضای شورای اسلامی استان قم و رؤسای شورای شهرستانهای این استان در آستانه سفر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت به قم، میهمان استاندار قم شدند و با وی در مورد دغدغههای مردم گفتو گو کردند.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر قم وضعیت پروژه پیاده راه آیتالله مرعشی نجفی(ره) را مورد اشاره قرار داد و با تأکید بر رویکرد شهرداری قم بر افزایش بسترهای شهر انسانمحور گفت: این پیاده راه آخرین مراحل عمرانی خود را پشت سر میگذارد.
عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه باید علل مقاومت و تقابلهای ایجادشده در مقابل امر به معروف و نهی از منکر بررسیشود، گفت: مصادیق امر به معروف و نهی از منکر نیز در جامعه تعیین شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اهمیت متناسبسازی کالبد و مبلمان شهری با نیازهای تمام اقشار جامعه، نسبت به توجه به پیوست خانواده در پروژههای شهری قم تأکید کرد.
عضو شورای شهر قم ساماندهی متدکیان را نیازمند تلاش و همراهی بیشتر 11 دستگاه متولی دانست و گفت: بر اساس قانون جمعآوری افراد بر عهده شهرداری است اما درمان آنها با دانشگاه علوم پزشکی، اشتغال با اداره کار، ارائه مشاوره بر عهده بهزیستی و ارائه آموزش و مدرک بر عهده اداره کل فنی و حرفهای و غیره است.
عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه گردشگری و صنعت آن موتور پیشران رشد هر شهر و کشور است، بر بهرهگیری از ظرفیت اصناف، حوزه و دانشگاه برای رونق گردشگری در قم تاکید کرد.